Fie

Alla inlägg den 25 januari 2011

Av sofie andersson - 25 januari 2011 20:41

Dagen har till stor del spenderats med Tessa, James och Meija. Va riktigt trevligt men omständigheterna kunde vara bättre. Det är bra med min familj men man kan lugnt säga att Therese hela liv rasat i sär under de sista månaderna. Ska inte gå in på några detaljer, men tufft är det.


I övrigt så gjorde Petter en lyckad opration i dag så med största sanolikhet kommer han var frisk så fort han återhämtat sig efter själva ingreppet. Han kommer för försra gången på åtta månader kunna leva ett normalt liv. Jag hoppas verkligen för hans skull, Marias skull, resten av hans familj och för vårans (hans kompisars) skull att det går bra. Skulle va skönt om vi kunde börja umgås allihopa igen och slippa orora oss och framförallt skönt för honom och Maria att kunna göra något utan att behöva oroa sig.


I övrigt måste jag bara säga att jag har alltid avskytt människor som skaffar sig ett djur, tröttnar på det efter några veckor och ger bort/säljer det. Tycker det är så jävla dåligt! Tar man åt sig något, framförallt när det handlar om en levande varelse kan man inte bara ångra sig sen. Det är helt sjukt! Självfallet kan situationen ändras och oförutsägbara saker inträffar men det är inte okej att ångra sig och tröttna på djuret eller sluta ta hand om det efter en stund. Sånna människor borde fan inte få ha djur! Nu finns det dock något som jag hatar till och med mer. Det är människor som skaffar barn och sen tröttnar! Vad är det för jävla fel på er?! Det går inte att skaffa ett barn och sen lämna tillbaka/lämna bort/ sälja när man tröttnar på det. Hur fan tänker man när man inte vill ha sitt barn längre? Då är man pantad! Inget barn har bett att bli född, inget barn kan välja sina föräldrar men nästan alla barn älskar sina föräldrar och litar på att de ska skyddas av dem och älskas tillbaka. De människor som lämnar sina ungar borde fan inte ha rätten att få några fler. Vad är det för jävla idioter! Det är inte okej att lämna sitt barn. Det är inte pkej att ångra sig och inte vilja ha det längre. Kan inte folk tänka innan de skaffar barn i stället. För ett ofött barn mår inte dåligt det gör ett barn som förlorar sina föräldrar/ sin förälder. Tur att de allra flesta människor älskar sina barn och fattar att barn inte är slit och släng varor!

Presentation


Jag heter Sofie och bor i Västerås tillsammans med min sambo Jonas och vår dotter Meija. Den här bloggen handlar om hur jag får mitt liv som småbarnsförälder med flertalet sjukdomar att gå i hop med jobb, plugg och intressen. Delar även med mig av tankar

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4 5
6
7 8 9
10 11
12
13 14 15 16
17 18 19 20 21
22
23
24 25 26 27
28
29 30
31
<<< Januari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards