Fie

Alla inlägg under mars 2011

Av sofie andersson - 13 mars 2011 22:15

Har vart full fart i helgen och det mesta har handlat om att träffa släkt. Började i fredags med att jag och Meija sov hos mamma och pappa. På lördag morgon åkte jag och mamma på spa tillsammans med mormor, mina kusiner Malin, Sara och Kristina, min moster, min kusin Mattias tjej Maja och min morbrors fru. Meija lekte med pappa och Lukas. Efter spat åkte vi hem och mötte Jonas sen gick vi över till Jonas syster Tessa för att fira Meijas kusin Jamie som fyllde två. Där var även Meijas farmor och farfar samt Jonas farmor. När kalaset var slut åkte jag, Jonas, Meija, Tessa och Jemie ut till Jonas bror Matte och hans familj. Där åt vi middag, drack vin och spelade spel. Var riktigt trevligt men blev intensivt. Matte och hans tjej Anna har tre barn och två hundar. Sen va det ju vi fem och Mattes pappa så vi va sex "vuxna" fem barn, Zack som är sju, Theo som är fyra, Jamie som är två, Kelly som är 10 månader och sen Meija som är 6 månader. Full fart med andra ord. Det värsta var dock att när vi vaknade i morse var både Jamie, Tessa och Kelly sjuka så det va massa bärande och gossande hela dagen. Tur att vi är måga som kan hjälpas åt. Har iaf vart en riktigt bra helg men är fruktansvärt trött nu.


I veckan kommer det också vara fullfart. Har seminarium i veckan, ska hinna rida måndag-onsdag, packa, köpa nya skidbyxor innan torsdag för på torsdag klockan fem bär det av till Sälen för massa skidåkning till på söndag. Kommer bli jätte kul när vi kommer dit fast stressigt innan. Dessutom har jag redan grym ångest över att lämna Meija. Känns som om jag kommer gå sönder om jag är utan henne men förhoppningsvis ger det sig. Annars vet jag inte vad jag ska göra. Kommer inte kunna slappna av och ha kul om jag bara vill hem till henne...

Av sofie andersson - 10 mars 2011 18:53

Måste börja med att säga att veckorna går för fort, är redan torsdag! Tyckte precis veckan började.


Va iaf i väg till Rome och åkte skidor med Cattis, Lukas och Cattis pappa Ulf i måndags. Va lite ovant till en början har inte åkt på jätte länge! Fast gick väldigt bra ända fram till lunch. Efter lunch tog jag mig lite vatten över huvudet när jag kasta mig ut i en svart ganska brant backe. Ramlade och blev jätte feg efter det så tog lång tid innan jag blev tuff igen. Fegade i alla svarta backar vilket resulterade i att jag satte mig ner så fort jag tyckte det va läskigt :P Sen skärpte jag mig dock ooch i slutet gick det bra =)


Det har faktiskt varit en bra vecka om man bortser från att jag och Jonas blev väldigt sjuka i onsdags men mår mycket bättre i dag. Dandy har vart fin hela veckan och red in and outs i dag och han va jätte fin. Kanske kommer det äntligen att gå vägen. Jag hoppas innerligt att han får hålla sig fräsch skulle vara så kul!


Meija är det full fart på. Hon ålar och vänder sig samt springer runt i sin gåstol. Hon har kommit på att man kan gå fram till bordet och ta saker därifrån =) Hon har blivit jätte stor dröjer nog inte så länge innan hon kan sitta och krypa helt själv. Ibland önskar jag att man kunde vrida tillbaka tiden så jag får uppleva första gången jag kände henne sparka i magen, såg henne, hon log osv. Är sorgligt att man inte får uppleva det igen. Skulle jag få göra om allt skulle jag ta bättre vara på graviditeten. Ta fler kort och unna mig mer. Om jag någon gång får ett barn till ska jag göra det.

Av sofie andersson - 6 mars 2011 22:43

Har vart fullt upp sista dagarna. I fredags va jag på stan med mamma, pappa, Lukas och Meija. Köpte en ny skidjacka av Max på team sportia. Den va helt okej. De hade inte så mycket utbud och det va rätt utplockat så den jag egentligen ville ha fanns inte i min storlek men den jag köpte va billigare och såg rätt bra ut. Letade efter nya ridstövlar också men hittade inga =( Är jätte svårt när man har korta underben finns nästan inget utbud alls. Får fortsätta leta under veckan. I går va jag först ut och red på morgonen, sen blev det en sväng till Johan och Mia och på kvällen kom Zaidy. I dag hade jag dressyrträning vid ett sen har det blivit massa plugg på kvällen. Han med en sväng till mamma och pappa där i mellan också. Nu ska jag duscha och sen sova för i morgon ska jag i väg med Cattis och Lukas till Rome och åka skidor.

Av sofie andersson - 3 mars 2011 23:18

Tycker att jag har hållt igång hela dagen men har inte fått så mycket gjort. Har läst klart alla sidor som vi skulle läsa i skolan den här veckan men har inte hunnit skriva mitt seminarieinlägg, vilket jag hade hoppats på att hinna. Har haft väldigt lite egentid eftersom Meija vart vaken större delen av dagen är väl därför jag inte hunnit skriva. Har iaf handlat så nu har vi ordentligt med mat hemma för de kommande veckorna men som vanligt fick jag inte tag i allt. Enda stället som verkligen har allt man behöver är Maxi men han inte dit i dag. Gud vad jag känner mig som en gammal tant. Sitter här och skriver om vilken mataffär som är bäst :P Vad har hänt med mig, får bli skärpning!


I morgon står iaf plugga, en sväng ner på stan, köpa nya ristövlar och rida på agendan. Så blir förhoppningsvis en lite mer händelserik dag än i dag. Fast som vanligt beror allt på Meija. Vilket humör hon är på osv. Men troligtvis kan vi hålla oss till planeringen så länge hon inte blir mer förkyld än vad hon redan är.

Av sofie andersson - 2 mars 2011 21:57

Vaknade av att jag frös något föbannat natten mellan måndag och tisdag. Trotts att jag låg tätt intill Jonas, under täcket och va blöt av svett frös jag så jag höll på att dö. Älskar att ha feber. Va helt körd på tisdagen, vaknade först halv elva och kände att mitt huvud höll på att sprängas, tur att Jonas va hemma och kunde ta hand om stumpan. Vilade hela tisdagen och vaknade pigg och frisk i morse. Jätte skönt!


Ringde mamma vid nio eftersom hon skulle rida Dandy, men eftersom jag mådde bättre ville jag rida själv. Hon hade redan gjort i ordning honom men skrittade honom bara en sväng och släppte ut honom så jag kunde rida på eftermiddagen. Så blev en sväng ut på rundeln och träna galoppintervaller. Han va pigg och glad men  blev lite trött på slutet. Han har gått riktigt bra sista dagarna och faktiskt stannat i hagen. Förhoppningsvis fortsätter han att stanna där inne så att han inte gör sig illa mer. Skulle va kul om vi kunde åka i väg och hoppa för Lisen på söndag. Behöver komma i gång ordentligt igen så vi kan börja tävla snart.


Nu är jag helt slut så ska bara dricka upp mitt te och sen krypa i säng.

Presentation


Jag heter Sofie och bor i Västerås tillsammans med min sambo Jonas och vår dotter Meija. Den här bloggen handlar om hur jag får mitt liv som småbarnsförälder med flertalet sjukdomar att gå i hop med jobb, plugg och intressen. Delar även med mig av tankar

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2 3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards