Fie

Alla inlägg den 10 mars 2011

Av sofie andersson - 10 mars 2011 18:53

Måste börja med att säga att veckorna går för fort, är redan torsdag! Tyckte precis veckan började.


Va iaf i väg till Rome och åkte skidor med Cattis, Lukas och Cattis pappa Ulf i måndags. Va lite ovant till en början har inte åkt på jätte länge! Fast gick väldigt bra ända fram till lunch. Efter lunch tog jag mig lite vatten över huvudet när jag kasta mig ut i en svart ganska brant backe. Ramlade och blev jätte feg efter det så tog lång tid innan jag blev tuff igen. Fegade i alla svarta backar vilket resulterade i att jag satte mig ner så fort jag tyckte det va läskigt :P Sen skärpte jag mig dock ooch i slutet gick det bra =)


Det har faktiskt varit en bra vecka om man bortser från att jag och Jonas blev väldigt sjuka i onsdags men mår mycket bättre i dag. Dandy har vart fin hela veckan och red in and outs i dag och han va jätte fin. Kanske kommer det äntligen att gå vägen. Jag hoppas innerligt att han får hålla sig fräsch skulle vara så kul!


Meija är det full fart på. Hon ålar och vänder sig samt springer runt i sin gåstol. Hon har kommit på att man kan gå fram till bordet och ta saker därifrån =) Hon har blivit jätte stor dröjer nog inte så länge innan hon kan sitta och krypa helt själv. Ibland önskar jag att man kunde vrida tillbaka tiden så jag får uppleva första gången jag kände henne sparka i magen, såg henne, hon log osv. Är sorgligt att man inte får uppleva det igen. Skulle jag få göra om allt skulle jag ta bättre vara på graviditeten. Ta fler kort och unna mig mer. Om jag någon gång får ett barn till ska jag göra det.

Presentation


Jag heter Sofie och bor i Västerås tillsammans med min sambo Jonas och vår dotter Meija. Den här bloggen handlar om hur jag får mitt liv som småbarnsförälder med flertalet sjukdomar att gå i hop med jobb, plugg och intressen. Delar även med mig av tankar

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2 3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards