Fie

Alla inlägg den 22 mars 2011

Av sofie andersson - 22 mars 2011 22:22

Vi är fortfarande sjuka =( Vi är lite piggare båda två men hostar och snorar fortfarande ikapp. Så har blivit en väldigt seg dag inne. Har iaf börjat med min hemtenta även om det går segt. Ska försöka få klart den tills på söndag men ser lite negativt ut just nu. I morgon är Jonas hemma så med lite tur hinner jag skriva lite grann då.


Tessan va snäll och red Dandy i dag och pappa fixade stallet. Är tur att jag har dem, annars hade jag inte kunnat ha Dandy. Jag är väldigt ridsugen nu iaf så i morgon rider jag oavsett hur sjuk jag är. Har inte vart i stallet på en vecka så håller på att bli knäpp :P Ridning är lite av min terapi för att jag ska orka vara en glad mamma samtidigt som jag ska plugga, städa, försöka vara social och allt annat som hör livet till.


Har funderat lite över moral de sista dagarna. Är det moraliskt korrekt att göra reklam för otrohetssajter? Är äktenskap och förhållanden inte längre någon viktigt och meningsfullt? Har både hört på radion och TV:n om http://www.victoriamilan.se/ som är sidan som uppmuntrar gifta och samboende att vara otrogna för att finna spänning. Är det bara jag som tycker att detta är helt sjukt? Eller är otrohet, lögner och svek numera accepterat i samhället? Jag hoppas att alla som använder den här sajten tänker till både en och två gånger vad de gör mot den människa de lever med. Älskar man sin sambo/hustru/man borde man tänka om. Jag skulle iaf bli förstörd om Jonas låg med någon annan och antagligen ennu mer förstörd om han gick genom en sajt och verkligen planerade att ligga med någon annan. Tydligen är det dock många som inte håller med mig och tycker otrohet är okej för annars hade inte sajter som denna existerat. Frågan är bara om de tycker att det skulle vara lika okej om deras partner var otrogen. Eller är det olika regler som gäller för dem själva och deras partner? Jag menar om de tyckte att det va okej att deras partner låg med någon annan borde de kunna komma överens att det är okej att ligga med andra i deras förhållande, då blir det en helt annan sak. Tyvärr tror jag dock inte det är fallet hos de flesta som använder sajter som denna. Att dessa sajter existerar kan jag förstå, för det finns alltid idioter men att tillåtas att göra reklam för dem sticker mig i ögonen. Kanske är jag gammeldags men jag tycker inte det borde vara okej att göra reklam för saker som är så pass moraliskt fel som otrohet.

Presentation


Jag heter Sofie och bor i Västerås tillsammans med min sambo Jonas och vår dotter Meija. Den här bloggen handlar om hur jag får mitt liv som småbarnsförälder med flertalet sjukdomar att gå i hop med jobb, plugg och intressen. Delar även med mig av tankar

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2 3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards