Fie

Alla inlägg den 16 april 2012

Av sofie andersson - 16 april 2012 22:28

Är sjukt dålig just nu på att prioritera, tror att det till viss del beror på att jag är i ett känslomässigt kaos. Dels är jag fortfarande osäker på vad jag vill "bli när jag blir stor", sen är det förståss situationen med Dannis som är jobbigast just nu, men utöver det har vi katterna som jag inte riktigt vet hur det blir med. Hur som hellst så borde jag plugga och skriva klart min hemtenta eftersom jag måste skicka in den innan jag åker ut på lajvområdet eftersom inlämmnings dagen är när vi är ute på lajv. Jag är dock så sjukt omotiverad och gör alla andra saker utom det. Håller på med en jätte fin lajvklänning, är massor i stallet och pysslar, leker i lekparken med Meija och mycket mera. Dessutom har jag planerat att träffa massor med människor den här veckan vilket jag egentligen inte alls har tid med men har ett enormt behov av just nu. Får se om jag får in hemtentan i tid men det är som om jag verkligen inte kan koncentrera mig, är för mycket annat i huvudet.


För övrigt måste jag fråga om det är någon som skulle vilja adoptera mina jätte mysiga kattpojkar. De är jätte snälla, vana med barn och självfallet rumsrena. De bor hos Tessan nu eftersom vi var tvugna att göra oss av med dem på en gång när Meija fick astma men de kan inte stanna där. Ni får med er alla deras saker och de är kastrerade och försäkrade båda två. Någon som känner sig manad? Säg gärna till då.

Presentation


Jag heter Sofie och bor i Västerås tillsammans med min sambo Jonas och vår dotter Meija. Den här bloggen handlar om hur jag får mitt liv som småbarnsförälder med flertalet sjukdomar att gå i hop med jobb, plugg och intressen. Delar även med mig av tankar

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards